1/21

שינוי דיירים בפרוייקט בחיפה

תכנון מחדש של פנים דירת 5 חדרים בשטח של 110 מ"ר תוך ניהול תקציב מוקפד ומהודק עבור זוג ובתם המתבגרת + שתי בנותיהם הגדולות אשר כבר עזבו את הקן אך שמחות תמיד להתארח.

התכנון המקורי של הדירה היה עבור "משפחת ישראלי" גנרית, שכמו בהרבה דירות קבלן סבל ממחסור באחסון, חדרי רחצה "לא כיפיים" ומטבח בסיסי.

בעלי הדירה רכשו אותה על הנייר וביקשו שנתפור למידותיהם תכנון ועיצוב שיאפשר להם להגשים את חלומותיהם – חלל אירוח מרווח עם מטבח גדול ופעיל, פתרונות אחסון רבים ברחבי הבית, סוויטת הורים מפנקת, חדר טיפולים לשימוש בעלת הבית וחדרי רחצה שכיף לבלות בהם.

יצרנו תכנון פונקציונלי נקי וחם. המפתח להצלחת התכנון היה הפיכת חדר השינה הסמוך ביותר לסלון לחדר ארונות עבור סוויטת ההורים. מהלך זה איפשר הגדלת הסלון, יצירת אחסון במסדרון והכפלת חדר הרחצה של הסוויטה. גם חדר הרחצה הכללי הגדל עם איחודו עם מרפסת הכביסה הסמוכה.

הבית מעוצב בסגנון נקי אך בו זמנית מזמין ולא מנוכר. בסגנון ובעיצוב ניתנו כבוד ומקום רב לטעמה הטוב ולכישוריה האסתטיים של בעלת הבית.

סטודיו אורן בירן לאדריכלות ולעיצוב פנים

  • Facebook
  • Instagram